MR.DONER&PIZZA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 72 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr.Doner&Pizza. Meer weten? Ontdek meer

13 jul 2024 om 21:49 Gaat altijd mis
12 jul 2024 om 21:30 Eten was prima. Dat het een uurtje duurde wist ik ook van te voren. Alleen jammer dat er knoflook saus bij zat(wat ik niet besteld heb en ook echt niet lust). Maar dat vond ik niet zo probleem. Heb zelf gelukkig altijd cocktail saus in huis.
11 jul 2024 om 22:18 Kipdöner schotel besteld, maar broodje kip döner geleverd. Niet goed dus ! Toch maar opgegeten, anders gooien ze het toch weg. Zouden bij de volgende keer iets extra’s doen. We gaan het zien…
9 jul 2024 om 17:04 Superlekkere 2 pers.Mix grill schotel. Vlees heel lekker gebakken, voor allebei een salade en turks broodje. Portie was prima.Bezorger was vriendelijk en bezorging al na 40 min. Alles prima in orde !!!!!!
8 jul 2024 om 20:58 Pizza's waren heerlijk. Op de afgesproken tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger.
2 jul 2024 om 19:24 Lekker
30 jun 2024 om 21:03 Duurde veel te lang han vort gruwelijk honger ut smakte wel heel goe moek zegge
30 jun 2024 om 19:37 Bezorgtijd bijna 1,5 uur later. Pizza salami zat amper salami op en de cocktailsaus waren ze vergeten.
27 jun 2024 om 18:10 Pizza was erg lekker toen ik die voor het eerst haalde .de tweede keer was tomaten saus beet raar voor de rest is het goed
26 jun 2024 om 23:58 Eten was erg zout shoarma was ook te erg gekruid zo erg dat het niet meer lekker is en helaas worden de opmerkingen die je bij je aanvraag doet niet uitgevoerd
26 jun 2024 om 20:14 Eten was lekker,alleen de pita broodjes zaten er niet bij.kan gebeuren.
24 jun 2024 om 22:36 Kapsalon kipdöner was echt niet te eten. Slappe friet, vlees zag er ongaar uit en het smaakte bitter... Achteraf ook ontzettend veel buikpijn van gekregen, teleurgesteld en voor mij de laatste keer!